Wie zijn wij?Hoi ! Ik ben Ann, sinds 2004 trotse eigenaar van Atrium SkinCare. Een zaak overnemen, daarin jezelf ontwikkelen en eigen maken aan wie je bent ,blijft elke dag een geweldige uitdaging. Nu na 18 jaar kan ik zeggen dat Atrium staat voor wie ik ben : Puurheid, eerlijkheid, passie voor de huid, voelen wat jij nodig hebt, rust brengen en positiviteit geven zijn mijn sterkste kwaliteiten. 

Mijn doel is zowel vanbinnen als vanbuiten op een zachte manier jouw huid gezond maken zodat jij weer kan stralen ! 

Nuchter in het leven staan, een gezonde intu├»tieve ontwikkeling en genieten van mijn job. Met deze balans kan ik telkens weer op jouw behoefte de gepaste behandeling  geven ! 

Welkom in mijn zaak ! NathalieHallo ! Ik ben Nathalie, sinds 2006 sta ik elke dag bij Atrium gepassioneerd klaar voor jou . Doorheen de jaren heb ik mij opgewerkt als de trouwe rechterhand van Ann. Mijn creativiteit toont zich hier in het zoeken van de juiste make-up kleuren en het modelleren van de perfecte wenkbrauw. Mijn rustig karakter maakt dat ik met veel gevoel en zorg een heerlijke relaxatie kan geven. Elke dag is er opnieuw een uitdaging waardoor ik graag kom werken.

Samen met Ann ligt ook mijn focus op Skincare, huidadvies, suikerontharing en wenkbrauw kleuring. 


Een samenwerking van 15 jaar zorgt ervoor dat ik & Nathalie een zeer sterk team zijn.Wij versterken elkaar op alle vlakken en hebben geen woorden nodig om ervoor te zorgen dat alles in een goede flow verloopt. 

Stralende groet ,

Ann & Nathalie Wie zijn wij?

Contact

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x