Prijslijst

Bekijk hier onze prijslijst

Prijslijst Environ


Behandelingen 


DISCOVERY  €90 - 90 minuten 

Kom je de eerste keer langs? Dan starten we altijd met een huidanalyse met huidadvies. Het begrijpen van de behoefte van jouw huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Daarna doen we een kennismakingsverzorging en kijken we hoe jouw huid reageert. Je krijgt aanvullende tips hoe jij thuis op de juiste manier jouw huid verder gaat verzorgen. 

Dual Electro-Sonic technologie 

Deze Dual Electro-Sonic technologie creëert minuscule kleine kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Op deze manier wordt de hydratatie verhoogt, de huidtextuur verfijnt en de collageenproductie gestimuleerd voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities.

 

Essential Youth Reset €110-145 --- 90 min 

Deze gelaatsverzorging vol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. 

Essential Moisture boost €100 - 75 min 

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt zijn door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is een sleutelingrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid. 

Essential Comfort Calm €100 - 75 min 

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie met aangepaste werkstoffen die de huid weer kalmeert en herstelt.

Moisture Boost Cool peel €100- 75 min
Revitaliseer de droge, vermoeide & schilferige huid. Deze peeling maakt het huidoppervlak weer glad en geeft een echte vocht boost.
Essential Vitamin touch €87 ( manueel ) - 75 min 

De kracht van deze behandeling ligt in de magie van de handen en op maat geselecteerde vitaminen. Een volledige luxueuze, ontspannende behandeling met een extra essentiële vitamin massage van 20 minuten. 

Vibrant-C micro peel €90 - 60 min
Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint, omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking voor de huid. Ideaal als coup d'eclat, rijpere en zonbeschadigde huid.
Deep Cleansing Cool peel €85
Deze unieke methode van een intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van de onzuivere huid die gevoelig is aan puistjes of veel comedomen heeft.FOCUS - ON BEHANDELING  max. 45 minuten

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de dual electro-Sonic DF technologie, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt.

Focus-On FROWN €75 ( 5+1 gratis ) 

Een unieke peptidenmix specifiek voor fronslijnen op het voorhoofd en kraaienpootjes.

Focus-On EYE €75 ( 5+1 gratis ) 

Met hyaluronzuur en peptiden hydrateren we de dunne en gevoelige oogzone. 

Focus-On Texture €75 ( 5+1 gratis )

Een unieke combinatie van: dual electro-sonic, cool peel & peptiden die zeer fijn inwerken  op zachte littekens en de mondzone voor de bovenliplijntjes. 

Focus-On Even tone €75 ( 5+1 gratis ) 

De krachtige combinatie van vitamine A,C en AHA verhelderen pigmentvlekken zodat de teint er egaler en opgefrist uitziet.Prijslijst ontharing

Standaard worden onze ontharingen van gevoelige zones met suiker gedaan. Bij been-en rug epilaties gebruiken wij een hypo-allergene stripwax. Wens je deze ontharen te vervangen door onze suikertechniek? Dan wordt er een meerkost aangerekend (bepalend volgens de zone) 


Epilatie wenkbrauwen

15 €

Epilatie lip

12 €

Epilatie volledig gelaat

35 € 

Bikini standaard

27 €

French bikini 

35-40 €

Full bikini wax ( incl bilnaad ) 

45 €

Ontharen oksels

16 €

Ontharen onder-of bovenbenen met knie 

32 €

Volledige benen met lies ( geen bikini wax ) 

* Met full bikini wordt er een meerkost aangerekend van 20 euro

47 €

Ontharen armen

26 €

Ontharen rug

40 - 55 €

Ontharen borst of buik

35 €


Prijslijst make-up

Persoonlijke make-up les 90 minuten 55 €  

Tijdens de make-up workshop leer je op een leuke manier jezelf op te maken, van foundation tot lipstick. Met de juiste tools, simpele trucjes, leuke weetjes kan jij zonder stress op minder dan 10 minuten stralend voor de dag komen. Door de goede hechting van jane iredale mineralen make-up houdt jouw frisse look de ganse dag. Wij verwennen je extra met een drankje en een knabbel. 

* omwille van praktische reden dient deze sessie wel tijdig aangevraagd te worden 


kleurtest voor foundation aankoop 

GRATIS 

make-up naturelle 

27 €

Make-up Ready to shine 

40 €

bruidmake-up + proefbare-up 

95 €

Prijslijst relaxatie

Deze verzorgingen spelen in op een totale beleving. Hier ligt de nadruk op het manuele  en pure verwennerij ! Behandelen met respect voor de huid en de natuur, zuivere kwaliteit & parabeenvrij. Een ideaal "me time " moment voor jezelf ! Met aan de basis essentiële oliën. Aan essentiële oliën worden heel wat therapeutische eigenschappen toegeschreven: hun intense geuren stimuleren, verkwikken of kalmeren ons. Ze zijn een bijzonder en kostbaar geschenk van de natuur.


Sofri eye special € 69 - 60 min 

Hier krijgt de oogzone speciale aandacht met ultrasoon therapie. Een  collageen oogvlies verfijnt de lijntjes. Ondertussen masseren wij de spanningen weg van hoofd, nek & schouders. Ideaal als korte oppepper!

Pure basic €77 - 75 min

Een detox behandeling voor de vermoeide huid. Een uitgebreide aroma massage, aangevuld met  een hydraterende masker geeft uw huid weer nieuwe energie

All inclusive €87- 90 min 

Een verstevigende verzorging met een dieptewerking op basis van warmtetherapie of ultrasoon, massage en actief masker.  Geeft een mooie doorbloeding en een frisse uitstraling

Intensive duolift RF €95- 90 min 

de perfecte verzorging als je op een ontspannen manier aan anti-ageing wil werken. 25 min warmtetherapie. De actieve werkstoffen worden nog even ingewerkt met ultrasoon. Het resultaat blijft lang zichtbaar Pure Relax Atrium Specials ( ideaal als geschenkbon

Pakket 1: Paraffine pakking van de handen + voetmassage  €40 - 45 min
Pakket 2: Mini relax gelaatsmassage met pulsing van de benen €57- 45 min 
Pakket 3 Rugmassage met pulsing op de achterkant van de benen €47- 30 min 
Pakket 4: Gelaatsbehandeling met Radiofrequentie - vit A mask , nek & schoudermassage  €77- 60 min 
Pakket 5 : Totaal beleving; mini relax gelaatsmassage , voetpakking & voetmassage, afwerken met Jane Iredale SkinCare make-up €99 - 90 min Contact

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x