phone 014 42 60 49

Prijslijst

Bekijk hier onze prijslijst

Prijslijst Environkeyboard_arrow_down


Behandelingen 


DISCOVERY  €85 - 90 minuten 

Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoefte van jouw huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld. 

Dual Electro-Sonic technologie 

Deze Dual Electro-Sonic technologie creëert minuscule kleine kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Op deze manier wordt de hydratatie verhoogt, de huidtextuur verfijnt en de collageenproductie gestimuleerd voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities.

Het Environ skincare menu voor : huidveroudering, dehydratatie, schade door de zon, gevoelige huid....met een steviger, gladder, gezonder en frisse uitstraling.

Electro-Sonic ESSENTIAL VITAMIN BEHANDELINGEN  

90-120 minuten 

Essential Youth Reset €99- €130

Deze gelaatsverzorging vol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. 

Essential Moisture boost €90-€117

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt zijn door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is een steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid. 

Essential Comfort Calm €90-€117

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie met aangepaste werkstoffen die de huid weer kalmeren en herstelt.

Essential Radiance Reveal €99-€130

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste ingrediënten, waardoor de teint er veel helderder uitziet.

Essential Vitamin touch €80

De kracht van deze behandeling ligt in de magie van de handen en op maat geselecteerde vitaminen. Een volledige luxueuze, ontspannende behandeling met een extra essentiële vitamin massage van 20 minuten. FOCUS - ON BEHANDELING  max. 45 minuten 

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de dual electro-Sonic DF technologie, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt.

Focus-On FROWN €50

Een unieke peptidenmix specifiek voor fronslijnen op het voorhoofd en kraaienpootjes.

Focus-On EYE €55

Met hyaluronzuur en peptiden hydrateren we de dunne en gevoelige oogzone. 

Focus-On Texture €50

Een unieke combinatie van: dual electro-sonic, cool peel & peptiden die zeer fijn inwerken  op zachte littekens en de mondzone voor de bovenliplijntjes. 

Focus-On Even tone €50

De krachtige combinatie van vitamine A,C en AHA verhelderen pigmentvlekken zodat de teint er egaler en opgefrist uitziet.Environ COOL PEEL BEHANDELINGEN 

75-115 minuten 

De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een niet-invasief huidvernieuwingsysteem ontwikkeld door Dr.Fernandes om de huid op een veilige manier te verfijnen, vernieuwen en verhelderen.

Youth Renew Cool peel €99-€120
Deze behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale teint te verminderen. Laat de huid er fris en energiek uitzien.
Moisture Boost Cool peel €90
Revitaliseer de droge, vermoeide & schilferige huid. Deze peeling maakt het huidoppervlak weer glad en geeft een echte vocht boost.
Deep Cleansing Cool peel €85
Deze unieke methode van een intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van de onzuivere huid die gevoelig is aan puistjes of veel comedomen heeft.
Blemish Control Cool peel €88
De Cool peel behandeling werk specifiek op een huid die wat meer verdikt is en daardoor ontstekingen vertoont. Onze sterverzorging voor een probleemhuid.
Bright Recovery Cool peel ( zonder DF ) €85
Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint van een overmatige blootselling aan de zon.
Vibrant-C micro peel €75
Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint, omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking voor de huid. Ideaal als coup d'eclat, rijpere en zonbeschadigde huid.JONGEREN BEHANDELING 12 tem 21 jaar 

Een huid met puistjes kan het zelfbeeld bij tieners enorm naar beneden halen. 

Een overtollige aanmaak van talg (door de hormonen) en een overmatige groei van huidcellen aan het huidoppervlak kunnen leiden tot een probleemhuid. 

Tijdens een deep clean behandeling tonen wij hoe jij jouw huid het beste reinigt en verzorgt. Ik laat je ook kennis maken met mineralen make-up. Deze camouflerende make-up verzorgt en herstelt tegelijkertijd . 

Quick facial 30 min 30 €

Deze verzorging is vooral voor onze 10-12 jarigen. Tijdens een zachte dubbele reiniging  worden de eerste zwarte puntjes verwijdert. Hierdoor voorkom je gerstekorrels en comedomen.

Mini deep clean  45 min 55 €

Hier ligt de focus op een volledige reiniging, zachte peeling en vooral het verwijderen van onzuiverheden. Een regelmatige deep clean voorkomt ancé

Huid met ontstekingen 30 min 35 € 

Een goede uitleg en begeleiding is hiervan groot belang. Daarom is het aangeraden om eerst een kennismaking gesprek te nemen.


Prijslijst ontharingkeyboard_arrow_down

Standaard worden onze ontharingen van gevoelige zones met suiker gedaan. Bij been-en rug epilaties gebruiken wij een hypo-allergene stripwax. Wens je deze ontharen te vervangen door onze suikertechniek? Dan wordt er een meerkost van 20% aangerekend . 


Epilatie wenkbrauwen model inbrengen

20 €

Epilatie wenkbrauwen onderhoud 

15 €

Epilatie lip

12 €

Epilatie volledig gelaat

35 €

bikini basis

25 €

Bikini string 

30 €

Ontharen bikini volledig

35 - 45 €

Ontharen oksels

15 €

Ontharen onderbenen

30 €

Volledige benen met lies 

45

extra zones bij een standaard ontharing

opleg  5-15 € 

Ontharen armen

25 €

Ontharen rug

40 - 55 €

Ontharen schouders of onderrug

25 €

Ontharen borst of buik

35 €


Prijslijst make-upkeyboard_arrow_down

Persoonlijke make-up les 90 minuten 65 €  

Tijdens de make-up workshop leer je op een leuke manier jezelf op te maken, van foundation tot lipstick. Met de juiste tools, simpele trucjes, leuke weetjes kan jij zonder stress op minder dan 10 minuten stralend voor de dag komen. Door de goede hechting van jane iredale mineralen make-up houdt jouw frisse look de ganse dag. Wij verwennen je extra met een lekker drankje, een knabbel en een leuke attentie als dank. 

* Wil je dit samen met een vriendin doen dan krijgen jullie beiden extra 5% korting op de aankopen ( omwille van praktische reden dient deze sessie wel tijdig aangevraagd te worden ) 


kleurtest voor foundation aankoop 

GRATIS 

make-up naturelle 

25 €

dag of avond make-up 

40 €

bruidmake-up (  kennismaking met proef ) min. 90 minuten 

90 €

Prijslijst relaxatiekeyboard_arrow_down

Deze verzorgingen spelen in op een totale beleving. Bij Sofri Energie Cosmetics draait het om de handen en pure verwennerij ! Behandelen met respect voor de huid en de natuur, zuivere kwaliteit & parabeenvrij. Een ideaal "me time " moment voor jezelf ! Met aan de basis essentiële oliën. Aan essentiële oliën worden heel wat therapeutische eigenschappen toegeschreven: hun intense geuren stimuleren, verkwikken of kalmeren ons. Ze zijn een bijzonder en kostbaar geschenk van de natuur.

Een ondersteuning van het duolift apparaat op basis van radiofrequentie en ultrasoon, geeft in de winter extra warmte en in de zomer een frisse touch aan jouw verzorging.

Sofri eye special 60 min 65 €

hier krijgt de oogzone speciale aandacht met ultrasoon therapie. Een  collageen oogvlies verfijnt de lijntjes. Ondertussen masseren wij de spanningen weg van hoofd, nek & schouders. Ideaal als korte oppepper!

Sofri pure basic75 min 75 €

een detox behandeling voor de vermoeide huid. Een uitgebreide aroma massage, aangevuld met  een hydraterende masker geeft uw huid weer nieuwe energie

Sofri all inclusive 90 min 85 €

een verstevigende verzorging met een dieptewerking op basis van warmtetherapie of ultrasoon, massage en actief masker.  Geeft een mooie doorbloeding en een frisse uitstraling

Intensive duolift RF 90 min 95 € 

de perfecte verzorging als je op een ontspannen manier aan anti-ageing wil werken. 25 min warmtetherapie. De actieve werkstoffen worden nog even ingewerkt met ultrasoon. Het resultaat blijft lang zichtbaarPURE RELAX maximum 45 min 

van 25-55 euro 

mini relax facial  45 €
reiniging, scrub, 25 minuten massage van gelaat, nek & schouders.
voet detox 45 € 
voetbad, scrub, massage, pakking
voet & onderbeen massage 25 €
nek & schouder massage 40 €
paraffine pakking van de handen 15 €Prijslijst permanente make-upkeyboard_arrow_down

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt! Hiervoor werkt Atrium samen met Pascale Swerts, een specialiste in haar vak. Op volgende data's in 2020 is Pascale aanwezig: 23 januari-5 maart-16 april-4 juni 


Ogen boven of onder vanaf 170€
Wenkbrauw vanaf 375€
Ogen volledig vanaf 350€
Lippen vanaf 350€keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x