Persoonlijk huidadvies

Proficiat met de eerste stap ! Dank je wel voor de interesse in een gezonde huid. Je hebt maar één huid, behandel deze met de juiste zorg. Hoe pak ik dit aan? 


1. HUIDANALYSE EEN FANTASTISCHE ERVARING

Deze analyse laat zien hoe het écht vanbinnen met jouw huid is gesteld. Heeft jouw huid veel zonneschade opgelopen door teveel en onbeschermd buiten te zijn ? Zit jij veel achter de computer, of in een droge lucht ? Hoe is de barrière van de huid ? Heb jij een dikke of net een zeer dunne huid? Is er nog voldoende aanmaak van collageen ? Heeft jouw huid nog een overlevingspakket waardoor alle huidlagen genoeg gevoed worden? 

Met mijn kennis en inzicht in de huid kan ik op deze manier een mooi en haalbaar behandelplan opstellen. Rekening houdend met jouw lifestyle en budget. 


2. VOEDT DE HUID VAN BINNEN UIT 

Wil je een bepaalde huidconditie aanpakken zodat je opnieuw kan genieten van een stralende, gezonde én mooie huid ? Voedt dan de huid ook langs binnen. Jouw huid heeft een buiten-en binnenkant. Bovendien versterk je hierdoor de werking van je Environ huidverzorging. Een gezonde binnenkant geeft een rustige buitenkant. 


3.ENVIRON SKINCARE 

De juiste SkinCare producten die afgestemd zijn op wat jouw huid echt nodig heeft. Waaronder Vitamine A een essentieel onderdeel is voor het ontwikkelen en het behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines en een dagelijkse LICHT bescherming, vormt het dan ook de essentie van Environ. De huideigen ingrediënten in environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid. 


4. BESCHERMEN EN STRALEN MET JANE IREDALE SKINCARE MAKE-UP 

Make up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. 

Jane iredale make-up is op basis van mineralen waaraan vitaminen, antioxidanten, en botanische extracten zijn toegevoegd. Je huid wordt verzorgd en tegelijkertijd verhoogt het de werking van je huidverzorgingsproducten. Deze gezonde make-up is dermatologisch getest, hypoallergeen, ontstekingswerend en bevat natuurlijke bewaarmiddelen.sentiment_satisfied

Persoonlijk huidadvies.

Huidadvies, huidanalyse, gevoelige huid, probleemhuid , een goede basis skincare....

Persoonlijk huidadvies

Contact

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x