phone 014 42 60 49

Ons team

Een zaak kan alleen maar groeien als je de ondersteuning hebt van een trouw team. We delen samen dezelfde passie, we volgen op regelmatige basis bijscholingen, en coachen elkaar. Werken in een ontspannen sfeer waarin er gelachen wordt waarbij we elkaar versterken, maakt dat wij u op een zeer aangename manier kunnen ontvangen. 

Een samenwerking van 15 jaar zorgt ervoor dat ik & Nathalie een zeer sterk team zijn.Wij versterken elkaar op alle vlakken en hebben geen woorden nodig om ervoor te zorgen dat alles in een goede flow verloopt. 

Welkom , 

Ann
Hallo ik ben Ann Caeyers zaakvoerster van atriumskincare. Geboren op 6 april 1979. Ik ben een echte RAM. Ik weet wat ik wil en ik ga ervoor, ik ben creatief en hou van uitdagingen. Ik heb energie genoeg om u als klant dagelijks te verwennen en mijn zaak optimaal te runnen. Daarnaast volg ik sinds 2014 in avondschool opleiding naaien. Leuke stofjes kiezen en daarvan iets unieks maken, dat geeft mij rust en weer nieuwe energie. Mijn man en dochter zijn mijn 2 steunpilaren, ik ben hun dankbaar dat ze mij de ruimte laten om in mijn zaak te groeien, door hun kan veel meer aan. 

Yoga en  wandelen geven mij de nodige zuurstof en een gezonde mentale balans. Nuchter in het leven staan, een gezonde intu├»tieve ontwikkeling en genieten van mijn job. Met deze balans kan ik telkens weer op jouw behoefte de gepaste behandeling  geven ! NathalieIk ben Nathalie, mama van 1 zoon en samen graag creatief bezig. Om mezelf in balans te brengen volg ik aquagym en heb ik de naaikriebels te pakken. Sinds 2006 werk ik bij atrium schoonheidsinstituut. Doorheen de jaren heb ik mij opgewerkt als de trouwe rechterhand van Ann. Mijn creativiteit toont zich hier in het zoeken van de juiste make-up kleuren, mijn rustig karakter maakt dat ik met veel gevoel een verzorging kan geven, mijn verantwoordelijks gevoel zorgt ervoor dat ik belangrijke taken op mij kan nemen. Elke dag is er nog steeds die uitdaging waardoor ik graag kom werken. 

Samen met Ann ligt ook mijn focus op Skincare, huidadvies, suikerontharing en wenkbrauw kleuring. keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x