Ons team

Een zaak kan alleen maar groeien als je de ondersteuning hebt van een trouw team. We delen samen dezelfde passie, we volgen op regelmatige basis bijscholingen, en coachen elkaar. Werken in een ontspannen sfeer waarin er gelachen wordt waarbij we elkaar versterken, maakt dat wij u op een zeer aangename manier kunnen ontvangen. 


Ann


Hallo ik ben Ann Caeyers zaakvoerster van atriumskincare. Geboren op 6 april 1979. Ik ben een echte RAM. Ik weet wat ik wil en ik ga ervoor, ik ben creatief en hou van uitdagingen. Ik heb energie genoeg om u als klant dagelijks te verwennen en mijn zaak optimaal te runnen. Daarnaast volg ik sinds 2014 in avondschool opleiding naaien. Leuke stofjes kiezen en daarvan iets unieks maken, dat geeft mij rust en weer nieuwe energie. Mijn man en dochter zijn mijn 2 steunpilaren, ik ben hun dankbaar dat ze mij de ruimte laten om in mijn zaak te groeien, door hun kan veel meer aan. 

Omdat ik van uitdagingen hou heb ik sinds 2019 een eigen sportproject opgericht “ beleef&geniet” . 1 zondag per maand organiseer ik voor een groep actieve dames een leuke sportieve uitdaging , zo blijf ik in balans ( ook als is dat niet altijd zo :) ) en yoga helpt mij daar zeker bij !NathalieIk ben Nathalie, mama van 1 zoon en samen graag creatief bezig. Om mezelf in balans te brengen volg ik aquagym en heb ik de naaikriebels te pakken. Sinds 2006 werk ik bij atrium schoonheidsinstituut. Doorheen de jaren heb ik mij opgewerkt als de trouwe rechterhand van Ann. Mijn creativiteit toont zich hier in het zoeken van de juiste make-up kleuren, mijn rustig karakter maakt dat ik met veel gevoel een verzorging kan geven, mijn verantwoordelijks gevoel zorgt ervoor dat ik belangrijke taken op mij kan nemen. Elke dag is er nog steeds die uitdaging waardoor ik graag kom werken. 


Yentha 


 

Ik ben Yentha, mama van 3 die dankzij atrium terug haar weg gevonden heeft in de schoonheidszorgen sinds april 2019. Zelf ben ik erg nieuwsgierig en leergierig en zal elke keer mijn uiterste best doen u zo goed mogelijk verder te helpen.  Pijnlijke kwaaltjes aan de voeten los ik graag op. Ik ben dol op de suikerontharing  en het geven van een goede massage brengt mij zelf ook tot rust. 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Zo kan je me soms spotten op feestjes waar ik de kinderanimatie verzorg. 
Ons team
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x