phone 014 42 60 49

Ons doel

Kies het beste voor jouw huid 

Jouw huidwens of-probleem optimaal aanpakken, dat is wat je wilt. Daar gaan wij als huidcoach je bij helpen. In 4 fasen resetten, herstellen en stimuleren we de huid en begeleiden we je naar maximale huidverbetering. Dit doen we met de Environ skincare producten, de nodige essentiële voedingstoffen van binnenuit, en tenslotte met jane iredale mineralen make-up die eveneens je huid verzorgt en beschermt. Uw dagelijkse skinroutine, een regelmatige verzorging en een gezonde werk-life balans zorgen ervoor dat jij straalt ! Zit je met vragen zoals:

  • Welk merk zal ik gebruiken?
  • Wat voor huidtype heb ik?
  • Welke producten heb ik echt nodig?
  • Welke prijs zal ik betalen voor huidverzorgingsproducten?

Dan is onze discovery behandeling met een persoonlijk huidadvies echt iets voor u.

Hoe werken wij aan jouw huidconditie?

Fase 1: Herprogrammeren 

Voor een maximale huidverbetering dient de huid altijd terug gebracht worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Dit is de opstart fase waarin er een aandacht besteed wordt een een goede huidanalyse en het aanleren van de environ 3 stappen reinigingsmethode. Je start ook al om het tekort van vitamine A aan te vullen, de eerste stap in huidverbetering. Op korte termijn wordt de huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem herstelt. 

Fase 2: opbouwen en herstellen

Na een kleine 3 maanden is jouw huid al in een goede conditie gebracht  en kunnen we de behandelingen en producten naar een hoger level brengen. Ook de aanvulling van een huidsupplement gaat de werking van jouw producten versnellen. Een goede opvolging is hier van groot belang. 

Fase 3: Vitaliseer

De huid kan nu intensiever behandeld worden met actieve serums, meer vitamine A, intensievere behandelingen. We gaan nu meer naar de diepte kunnen gaan om specifieke problemen te behandelen zoals huidveroudering, littekens, plaatselijke lijntjes, pigment....Deze fase verbetert zichtbaar de huidkwaliteit. Het huidsupplement mag ook naar een next level gaan.

Fase 4: Je bent er ! 

Na een jaar kan je zeggen dat jouw huid zowel aan de binnen-als buitenkant gezond is verklaard. De huid voelt comfortabel aan, is goed gehydrateerd, uw teint is mooi rose, poriën zijn zuiver en fijn, de huid heeft een gezonde glans en je kan jouw dagelijkse skin routine niet meer missen. Proficiat aan jezelf ! Blijf minstens elke 6 weken een environ behandeling boeken want een gezonde huid verdien jij een hele leven lang. 


HUIDANALYSE EEN FANTASTISCHE ERVARING

De analyse geeft je meer informatie over jouw huidconditie. Huidproblemen zoals verstopte poriën, extreem droge en vochtarme plekken, onzuiverheden en slechte doorbloeding worden bekeken en besproken. Daarna wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld zodat jij met een dagelijkse routine jouw huid kunt conditioneren en voeden. 


ADVANCED NUTRITION PROGRAMME ™

Wil je een bepaalde huidconditie aanpakken zodat je opnieuw kan genieten van een stralend, gezonde én mooie huid, kies dan voor het supplement waar jij en je huid het meeste baat bij zullen hebben! Bovendien versterk je hierdoor de werking van je Environ huidverzorging. Mooi aan de binnenkant is stralen aan de buitenkant.

ENVIRON SKINCARE 

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. De huideigen ingrediënten in environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid. 

Vitamine A doet nog veel meer….

het bevordert de natuurlijke hydratatie van de huid

het verhoogt de weerstand van de huid 

verdeelt het pigment ( egalere teint )


BESCHERMEN JANE IREDALE MINERALEN MAKE-UP 

Make up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. 

Jane iredale make-up is op basis van mineralen waaraan vitaminen, antioxidanten, en botanische extracten zijn toegevoegd. Je huid wordt verzorgd en tegelijkertijd verhoogt het de werking van je huidverzorgingsproducten.

Dermatologisch getest
Hypoallergeen
Ontstekingswereld
Natuurlijke bewaarmiddelen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x