Nieuws

Volg hier onze laatste weetjes en nieuwigheden. 

Ik laat u niet in de steek !

Wil je graag uw producten bestellen? Ik bezorg ze met plezier, op een afgesproken plaats aan huis. Bestellen kan via mail info@atriumskincare.be

Lees meer

Lente promo: the start to vitamin A

Dit pakket biedt de basis als je wenst op de starten met vitamin A : * milde reiniger * hydraterende toner * vitamin A crème of gel. ++++ GRATIS antioxidant eye gel en 4x5ML RAD Suncare

Lees meer

Corona update : Gesloten tem 19 april

Het zal een grote aanpassing zijn voor ieder van ons. Achter elk negatiefs zit vaak ook iets heel positiefs. Neem tijd voor jezelf, je gezin, vertraag, ruim op, lees, beweeg.... Bij elke verandering wordt u per mail op de hoogte gehouden.

Lees meer

In Full Bloom

De nieuwe jane iredale Spring collectie beschikbaar vanaf 18 maart. Omarm nieuwe frisse tinten voor iedereen die houdt van een tijdloze, stralende look en clean beauty

Lees meer

Pandhy's Suikerontharing

Al meer dan 10 jaar werken wij met Pandhy's sugar waxing. Je krijgt enkel resultaat als je met kwaliteit werkt. De juiste samenstelling en de verschillende suikerpasta's maken het mogelijk om voor elk huid-en haartype een aangepaste ontharing te bieden. Ontharen kan ook aangenaam zijn !

Lees meer

Ontharingen voor MANNEN

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende ontharingsmethodes om op elke zone de gepaste waxing te kunnen bieden. Waxen en sugaring verwijdert ook het haar van de haarwortel. Het resultaat is langduriger en de haren komen dunner terug.

Lees meer

Environ, de referentie voor een gezonde huid !

Ready for the next SkinCare level. Met nieuwe inzichten, nieuwe behandelingen & optimale resultaten help ik je graag op weg naar die gezonde huid.

Lees meer

Permanente make-up

Elke druk bezette, sportieve of zakelijke vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect en verzorgd uitzien. Permanente make-up geeft deze oplossing. Gedaan met uitgelopen ogen of ongelijke eye-liner. Of wil jij natuurlijke lippen accentueren?

Lees meer
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x