Environ huidverbetering

ENVIRON SKINCARE

Environ is een merk dat oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt. Het is in de jaren ’80 ontwikkeld door de plastisch chirurg dr. Des Fernandes, die tot de top 5 van de beste plastisch chirurgen ter wereld behoort. Het merk kan worden beschouwd als de allereerste ‘cosmeceutical‘ ter wereld. Vanaf het begin werd er al gebruikt gemaakt van (afgeleide) retinol en vitamine C. Kortom, een echte pionier dus op het gebied van huidverzorging.

WERKZAME STOFFEN

Voor haar producten maakt Environ Skincare gebruik van diverse werkzame stoffen. Dat wil zeggen: stoffen die echt iets voor je huid kunnen betekenen. Denk aan vitamine C en allerlei peptiden. Maar ze maken ook gebruik van retinol en afgeleiden daarvan. Retinol wordt omgezet in vitamine A-zuur, dat vervolgens zorgt voor een stevigere huid met minder rimpels. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van minerale oliën en geen of weinig parabenen. 

SPECIAAL RITUEEL

Als je voor de complete lijn van Environ kiest, dan hoort daarbij ook een heel ritueel. Eerst gebruik je speciale reinigingsmiddelen: een pre-cleansing olie en daarna een cleansing lotion. Gevolgd door een moisturising toner om de balans weer te herstellen in de huid. Verder dien je een paar keer in de week een ‘Alpha Hydroxy Cream’ te gebruiken. Dit is een glycolzuur. Het bevordert de doorlating van de huid en daarmee de werking van de producten. Met al deze producten bereid je de huid voor op wat gaat komen: de finish met de crème.

RESULTAAT een mooie gladde en zuivere huid ! 

Environ huidverbetering

Contact

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x